miercuri, 15 iunie 2011

Silă.

Tendinte evolutive? Nu, e doar imitatie..mimesis-ul unui blog, unui site, unei poze, iti place sa le reproduci? De ce nu ti-ai realiza unele proprii? E tot mai frig aici, v-ati risipit cu totii-n vant, ati fugit de boarea de caldura data de raza reala si v-ati inabusit in razele unei postari, unui film, unei melodii...si daca tot va plac inovatiile astea, de ce nu fumati, de ce nu beti, de ce nu stati ca toti cunoscutii pe o banca, purtand o pereche de ochelari de soare care va face sa pareti interesanti?
De ce nu esti cum ar trebui sa decurga acest mars de generalitate, comun, paralelism, confundare..da, confundare a doua drepte..tu si inca o persoana care din fericire se diferentiaza de tine prin aspect, caci altfel....tot sedate ati ramane, tot eclipsate, estompate, dispersate, pentru ca nu mai sunteti nimic. Ce e comparatia? O aglomerare de stele atat de departe de-a forma o galaxie...o aglomerare de stele intr-un void mai vid decat un vid perfect...caci pana si acolo mai e un atom de hidrogen pe metru cub..intre voi nu mai e nimic decat o distanta cat sa respirati.
De ce nu ati fi voi daca sunteti oameni diferiti? De ce nu recunoasteti ce va place sau nu? Ah, stiu ca va doare sa recunoasteti, dar de ce sa minti ca sa iti menti punctul de interes constant, ca sa nu plece? Daca te accepta ASA cum esti va ramane aici...
Si totusi, cand te duci la un test psihologic, la teatru, la film, la concert, tu stii mai bine ce ai de zis..chiar daca nu-ti place ce stii...nu-i asa ca adevarul nu-i atat de roz? Nici mie nu-mi place ca m-am injosit pentru voi, fenomene abstracte...si nici voua nu va pasa ce-ati facut, sau nu vreti sa se vada? Pana la urma, cine pentru cine si unde pentru cand? Nimeni pentru nimeni..aici pentru niciodata, caci niciodata n-o sa insistati asupra realismului ambiguu pe care il tot impachetati in buzunar, sau niciodata n-o sa va aratati adevarata infatisare din spatele draperiilor de faima.
Si cand o veti face, va fi prea tarziu ca sa mai recuperati pe cineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu